AA-landen

AA-landen

De Aa-landen is een gewilde woonwijk met goede voorzieningen voor jong en oud. Een grote groep bewoners is er dan ook niet weg te slaan. Daardoor wonen in de Aa-landen verhoudingsgewijs meer ouderen dan in de andere wijken van Zwolle. Van oorsprong is het een ruim opgezette groene wijk. Dwars door de Aa-landen loopt een groene zone - ook wel bekend als de ‘Groene vinger’ - met de Westerveldse Aa, de Wijde Aa en de schitterende uitloopgebieden. De bewoners koesteren het groen in hun wijk en doen er alles aan om het te behouden. Maar al dat natuurschoon is niet het enige dat de Aa-landen aantrekkelijk maakt. Winkelcentrum De Dobbe, het Aa-bad en de verschillende scholen zorgen voor een hoop leven in de brouwerij. Daarnaast worden talloze activiteiten georganiseerd door Stichting Wijkgemeenschap Aa-landen. Het jaarlijkse kinderevenement ‘Huttendorp’ op de Beulakkerwiede is daar een voorbeeld van.

Taxatie voor een woning in Zwolle en omgeving
Voor een taxatie in Zwolle (en de omliggende plaatsen) bent u bij ons aan het goede adres. Onze register makelaars / taxateurs staan ingeschreven in het landelijke NRVT-Register. Hierdoor bent u verzekerd van een deskundig rapport welke door alle hypotheek banken en geldverstrekkers zal worden geaccepteerd.

Voor meer informatie en het tarief ga naar onze taxatie pagina (klik hier).

Aankoopmakelaar voor woningen in Zwolle en omgeving
Uw droomhuis gevonden? Maar u twijfelt of u wel een aankoopmakelaar zult inschakelen voor de aankoop? Daar kunnen wij ons iets bij voorstellen. Tenslotte is het toch vreemd dat de meeste bemiddelaars een vergoeding bedingen die toeneemt bij een hogere aankoopprijs terwijl u opdracht geeft uw droomhuis voor zo'n laag mogelijke prijs te verkrijgen.

Voor meer informatie en het tarief ga naar onze aankoop pagina (klik hier).

Uw woning verkopen in Zwolle en omgeving
Uw VBO makelaar behartigt uw belangen als verkoper van een huis. Wij zijn vakmensen met verstand van zaken waardoor we u helpen om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen bij de verkoop van uw huis.

Voor meer informatie en het tarief ga naar onze verkoop pagina (klik hier)