Aankoopmakelaar in Zwolle

Een huis kopen doet u niet iedere dag!

In de meeste gevallen heeft u bij de aankoop van een woning te maken met een verkopend makelaar. Deze makelaar dient de belangen van de verkoper, waaronder het realiseren van de hoogst haalbare verkoopprijs. Dat dit niet in uw belang is zal duidelijk zijn.

Het is dan ook aanbevelenswaardig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Deze zijn er immers voor opgeleid en getraind om op een professionele wijze uw belangen te behartigen.

Tijdens het aankoopproces letten we op zaken als:

Deze zaken vormen de basis van de onderhandelingen. Wij nemen alle voor- en nadelen mee en streven naar een zo optimaal mogelijke aankoopprijs. Tijdens de onderhandelingen houden we u op de hoogte van alle vorderingen. Wanneer beide partijen een prijs overeengekomen zijn volgt het juridische proces waarbij we u tevens zullen begeleiden. Het aankoopproces kan soms wel maanden in beslag nemen, wij begeleiden u graag gedurende dat proces; van de bezichtigingen, tot aan de overdracht.
Voor een uitgebreide omschrijving van onze service kunt u ons aanvraagformulier invullen, een aankoopmakelaar neemt dan contact met u op.

Onze aankoopmakelaar
Door onze jarenlange ervaring en kennis van de (lokale) woningmarkt zijn we als geen ander in staat om bij de aankoop voor u het onderste uit de kan te halen. De ervaring leert dat we de door ons gevraagde vergoeding met betrekking tot onze aankoopbemiddeling dubbel en dwars voor u terugverdienen.

Courtage voor aankoopbegeleiding

Als u ons als aankoopmakelaar inschakelt dan rekenen wij slechts € 2.750,- inclusief btw en overige kosten aan courtage.

Mocht u op volledige aankoopbegeleiding geen prijs stellen, maar slechts bepaalde deeldiensten willen afnemen (bijv. alleen ondersteuning bij onderhandelingen), bent u ook bij ons op het juiste adres. Graag bespreken we met u uw specifieke wensen en doen u aan de hand daarvan een financieel voorstel op maat!

Contact aankoopmakelaar

Indien u meer wilt weten over onze werkwijze of over de voordelen van 'woneninZwolle', vul dan ons aanvraagformulier in.