Woning verkopen in Zwolle

Uw VBO makelaar behartigt uw belangen als verkoper van een huis. Wij zijn vakmensen met verstand van zaken waardoor we u helpen om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen bij de verkoop van uw huis.

Waaruit bestaat nu onze dienstverlening. Kort samengevat...

Waardebepaling
Wat is uw huis waard? We komen vrijblijvend bij u langs om de waarde te bepalen.

Het vinden van kopers
Wij brengen de bijzonderheden van uw huis bij geselecteerde woningzoekenden onder de aandacht. Daarbij maken we gebruik van de fotopresentatie bij ons kantoor, ons eigen zoekersbestand, van advertenties in media en door plaatsing van de woning op Internet. En natuurlijk plaatsen we indien gewenst een verzorgd 'te koop' bord bij uw huis.

Daarnaast maken we desgewenst gebruik van de kennis en ervaring van een woningstyliste voor advies en fotografie en uiteraard plaatsing van de woning op FUNDA en vbo.nl.

Bezichtigingen
De eerdere inspanningen leiden natuurlijk tot bezichtigingen. Kopers worden door onze medewerkers professioneel in uw huis rondgeleid en ontvangen uitgebreide informatie van uw huis. En natuurlijk houden wij u na iedere bezichtiging op de hoogte van het verloop.

Onderhandelingen
Bezichtigingen kunnen leiden tot een bod op uw huis. Onderhandelen over de uiteindelijke verkoopprijs is een vak waarbij onze ervaren makelaars u persoonlijk ondersteunen. Natuurlijk met als doel een zo hoog mogelijke verkoopprijs.

Opstellen van de verkoopdocumenten
Natuurlijk maken wij voor u de nodige documenten op. De koopakte, brieven aan de notaris, etc. Alle juridische aspecten nemen wij rustig u door.

Inspectie en notaris
De feitelijke overdracht van het eigendom van de woning vindt plaats bij de notaris. Dat wordt door ons kantoor allemaal voorbereid. Voor we naar de notaris gaan begeleiden we u nog bij de laatste inspectie van uw woning door de kopers.

Wilt u, geheel vrijblijvend, weten hoe wij ook u kunnen helpen uw woning te verkopen? Lees meer informatie.

Courtage makelaar

Onze courtage voor een volledige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Zwolle bedraagt 1,5 % inclusief btw. Mocht u op volledige verkoopbegeleiding geen prijs stellen, maar slechts bepaalde deeldiensten willen afnemen (bijv. alleen plaatsing op Funda, of u wilt zelf de bezichtigingen doen), bent u ook bij ons op het juiste adres. Graag bespreken we met u uw specifieke wensen en doen u aan de hand daarvan een financieel voorstel op maat!