Holtenbroek

Holtenbroek

Holtenbroek is niet alleen een groene wijk met speelveldjes, maar je vindt er ook veel mensen van verschillende komaf, leeftijden en gezinssamenstellingen. Dat maakt de wijk divers. Dat zie je ook terug in het winkelcentrum waar exotische toko´s en oer-Hollandse supermarkten naast elkaar bestaan. Holtenbroek ondergaat momenteel een grandioze metamorfose. Oude flatgebouwen hebben plaatsgemaakt voor moderne gezinswoningen of verzorgingsflats. Op initiatief van bewoners en de Stichting Beeldentuin Holtenbroek is de wijk opgesierd met mooie kunstwerken, zoals de drijvende koe op de vijver voor woonzorgcentrum Fermate. Sommige delen van de wijk behoeven extra aandacht. Met projecten als ‘Samen gaan voor de Palestrinalaan’ werken de gemeente, woningcorporaties, de politiek en andere organisaties samen met de bewoners aan de verbetering van het leefklimaat in dit deel van de wijk. Holtenbroek is dus volop in beweging.

Taxatie voor een woning in Zwolle en omgeving
Voor een taxatie in Zwolle (en de omliggende plaatsen) bent u bij ons aan het goede adres. Onze register makelaars / taxateurs staan ingeschreven in het landelijke NRVT-Register. Hierdoor bent u verzekerd van een deskundig rapport welke door alle hypotheek banken en geldverstrekkers zal worden geaccepteerd.

Voor meer informatie en het tarief ga naar onze taxatie pagina (klik hier).

Aankoopmakelaar voor woningen in Zwolle en omgeving
Uw droomhuis gevonden? Maar u twijfelt of u wel een aankoopmakelaar zult inschakelen voor de aankoop? Daar kunnen wij ons iets bij voorstellen. Tenslotte is het toch vreemd dat de meeste bemiddelaars een vergoeding bedingen die toeneemt bij een hogere aankoopprijs terwijl u opdracht geeft uw droomhuis voor zo'n laag mogelijke prijs te verkrijgen.

Voor meer informatie en het tarief ga naar onze aankoop pagina (klik hier).

Uw woning verkopen in Zwolle en omgeving
Uw VBO makelaar behartigt uw belangen als verkoper van een huis. Wij zijn vakmensen met verstand van zaken waardoor we u helpen om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen bij de verkoop van uw huis.

Voor meer informatie en het tarief ga naar onze verkoop pagina (klik hier)