Kamperpoort

Kamperpoort

De Kamperpoort is een stoere wijk met karakter. Het heeft de naam van een oude volkswijk, maar dat gaat veranderen. De Kamperpoort ondergaat een totale metamorfose. Oude bedrijfscomplexen maken plaats voor nieuwe woonstraten met eengezinswoningen en appartementen, waardoor de wijk veel gevarieerder en levendiger zal worden. In de Kleine Voort zal het gevoel van een volksbuurt tastbaar blijven. De andere delen krijgen de sfeer van een gemêleerde stadswijk, dicht tegen het centrum van de stad. Buurtkroeg De Kippe en wijkcentrum Ons Eigen Huis zijn dè ontmoetingsplekken voor de Kamperpoorters. In de IJsselhallen vinden veelal grote evenementen plaats. Wie nooit meer uit de Kamperpoort weg wil, kan oud worden in de nieuwe zorgwoningen van De Nieuwe Haven.

Taxatie voor een woning in Zwolle en omgeving
Voor een taxatie in Zwolle (en de omliggende plaatsen) bent u bij ons aan het goede adres. Onze register makelaars / taxateurs staan ingeschreven in het landelijke NRVT-Register. Hierdoor bent u verzekerd van een deskundig rapport welke door alle hypotheek banken en geldverstrekkers zal worden geaccepteerd.

Voor meer informatie en het tarief ga naar onze taxatie pagina (klik hier).

Aankoopmakelaar voor woningen in Zwolle en omgeving
Uw droomhuis gevonden? Maar u twijfelt of u wel een aankoopmakelaar zult inschakelen voor de aankoop? Daar kunnen wij ons iets bij voorstellen. Tenslotte is het toch vreemd dat de meeste bemiddelaars een vergoeding bedingen die toeneemt bij een hogere aankoopprijs terwijl u opdracht geeft uw droomhuis voor zo'n laag mogelijke prijs te verkrijgen.

Voor meer informatie en het tarief ga naar onze aankoop pagina (klik hier).

Uw woning verkopen in Zwolle en omgeving
Uw VBO makelaar behartigt uw belangen als verkoper van een huis. Wij zijn vakmensen met verstand van zaken waardoor we u helpen om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen bij de verkoop van uw huis.

Voor meer informatie en het tarief ga naar onze verkoop pagina (klik hier)