Wijthmen

Wijthmen

Het buurtschap Wijthmen ligt in een rustieke agrarische omgeving langs de N35. Wijthmen behoorde voor de samenvoeging met de gemeente Zwolle in de jaren zestig tot de gemeente Zwollerkerspel. Sindsdien is in beperkte mate woningbouw toegevoegd. Wijthmen doet daardoor nog altijd meer aan als een dorp dan als een stadswijk. Tussen de groene landerijen vind je nog prachtige landhuizen zoals Huize Boschwijk en Huize Soeslo, alwaar je kunt zien hoe de rijke herenboeren vroeger leefden. Je kunt in Wijthmen niet alleen fijn rondwandelen, je kunt er ook heerlijk zwemmen in de Wijthmenerplas.

Taxatie voor een woning in Zwolle en omgeving
Voor een taxatie in Zwolle (en de omliggende plaatsen) bent u bij ons aan het goede adres. Onze register makelaars / taxateurs staan ingeschreven in het landelijke NRVT-Register. Hierdoor bent u verzekerd van een deskundig rapport welke door alle hypotheek banken en geldverstrekkers zal worden geaccepteerd.

Voor meer informatie en het tarief ga naar onze taxatie pagina (klik hier).

Aankoopmakelaar voor woningen in Zwolle en omgeving
Uw droomhuis gevonden? Maar u twijfelt of u wel een aankoopmakelaar zult inschakelen voor de aankoop? Daar kunnen wij ons iets bij voorstellen. Tenslotte is het toch vreemd dat de meeste bemiddelaars een vergoeding bedingen die toeneemt bij een hogere aankoopprijs terwijl u opdracht geeft uw droomhuis voor zo'n laag mogelijke prijs te verkrijgen.

Voor meer informatie en het tarief ga naar onze aankoop pagina (klik hier).

Uw woning verkopen in Zwolle en omgeving
Uw VBO makelaar behartigt uw belangen als verkoper van een huis. Wij zijn vakmensen met verstand van zaken waardoor we u helpen om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen bij de verkoop van uw huis.

Voor meer informatie en het tarief ga naar onze verkoop pagina (klik hier)