Windesheim

Windesheim

Windesheim is een oud kerkdorp tussen Zwolle en Wijhe dat in 1967 bij Zwolle is aangetrokken. Het is een schitterend buitengebied met mooie oude woningen en gebouwen zoals Huize Windesheim, de Windesheimer molen en het oude klooster. De volgelingen van Geert Grote, initiatiefnemer van de beweging ‘De Moderne Devotie’, hebben in de veertiende eeuw het klooster gesticht. Het kerkgebouw aan de Dorpstraat en de molen zijn de laatste overblijfselen van het kloostercomplex en doen nog steeds dienst. In Windesheim zijn verhoudingsgewijs veel mensen lid van een vereniging. Het is dan ook een hechte gemeenschap, maar wel één die open staat voor nieuwe ontwikkelingen. Dorpshuis ‘De Molenkamp’ is het hart van Windesheim. Daar speelt zich voor een groot deel het gemeenschapsleven af.

Taxatie voor een woning in Zwolle en omgeving
Voor een taxatie in Zwolle (en de omliggende plaatsen) bent u bij ons aan het goede adres. Onze register makelaars / taxateurs staan ingeschreven in het landelijke NRVT-register. Hierdoor bent u verzekerd van een deskundig rapport welke door alle hypotheek banken en geldverstrekkers zal worden geaccepteerd.

Voor meer informatie en het tarief ga naar onze taxatie pagina (klik hier).

Aankoopmakelaar voor woningen in Zwolle en omgeving
Uw droomhuis gevonden? Maar u twijfelt of u wel een aankoopmakelaar zult inschakelen voor de aankoop? Daar kunnen wij ons iets bij voorstellen. Tenslotte is het toch vreemd dat de meeste bemiddelaars een vergoeding bedingen die toeneemt bij een hogere aankoopprijs terwijl u opdracht geeft uw droomhuis voor zo'n laag mogelijke prijs te verkrijgen.

Voor meer informatie en het tarief ga naar onze aankoop pagina (klik hier).

Uw woning verkopen in Zwolle en omgeving
Uw VBO makelaar behartigt uw belangen als verkoper van een huis. Wij zijn vakmensen met verstand van zaken waardoor we u helpen om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen bij de verkoop van uw huis.

Voor meer informatie en het tarief ga naar onze verkoop pagina (klik hier)